Za energetsku efikasnost 35 miliona dinara

Bez autora
Jun 20 2012

Direktor Fonda za zaštitu životne sredine Željka Jurakić i predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju projekta unapređenja energetske efikasnosti u Osnovnoj školi “Branislav Nušić” u opštini Sokobanja. Vrednost ugovora iznosi 35 miliona dinara, a projekat renoviranja te obrazovne ustanove trebalo bi da bude završen do početka nove školske godine. Danas je zaključen jedan u nizu ugovora čije je potpisivanje počelo od marta, od kada je za domove zdravlja, škole i druge objekte javne namene raspodeljeno više od milijardu dinara. U Osnovnoj školi “Branislav Nušić” u Sokobanji biće obnovljeni fasada i stolarija, čime će biti značajno smanjeni troškovi grejanja tog objekta.

Za renoviranje škole u Sokobanji 35 miliona dinaraDirektor Fonda za zaštitu životne sredine Željka Jurakić i predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju projekta unapređenja energetske efikasnosti u Osnovnoj školi “Branislav Nušić” u opštini Sokobanja.

Vrednost ugovora iznosi 35 miliona dinara, a projekat renoviranja te obrazovne ustanove trebalo bi da bude završen do početka nove školske godine.

Prema rečima Željke Jurakić, danas je zaključen jedan u nizu ugovora čije je potpisivanje počelo od marta, od kada je za domove zdravlja, škole i druge objekte javne namene raspodeljeno više od milijardu dinara.

U Osnovnoj školi “Branislav Nušić” u Sokobanji biće obnovljeni fasada i stolarija, čime će biti značajno smanjeni troškovi grejanja tog objekta. Realizacijom ovog projekta biće povećan i kvalitet izvođenja nastave.

Vlada Srbije je utvrdila Program finansiranja projekata unapređenja energetske efikasnosti u 2012. godini kojim je obezbeđeno 1,3 milijarde dinara za radove na rekonstrukciji i adaptaciji javnih i stambenih objekata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik